-

Salamanderspaning i pannlampans sken

Vi utforskar dammen i pannlampans sken. Foto: Caroline Kindblom Landtmanson

Att ge sig ut i naturen när det skymmer är en upplevelse utöver det vanliga. Målet är dammen och med hjälp av våra pannlampor hittar vi snart både långbensgroda och vattensalamander, och en massa andra arter som trivs här i dammen. Vi lyssnar till nattens ljud och kanske vågar vi släcka våra lampor en stund.

Guidningen är anpassad för barn i vuxens sällskap. Har du ingen egen pannlampa får du låna av oss. Guidningen genomförs tidigt på våren fram till påsk.

Caroline är utbildad biolog, naturvägledare och certifierad skogsbadsguide med kulturlandskapet och den öländska skogen som specialintresse. Caroline har gedigen kunskap om naturen och landskapet och presenterar den på ett lättsamt och trevligt sätt. En vandring tillsammans med Caroline ger många aha-upplevelser och minnen att ta med hem. Varje guidning är unik och anpassas till deltagarna, oavsett ålder, intressen och förkunskaper.

Guidningen är Corona-anpassad. Vi är utomhus och håller ett omtänksamt avstånd till varandra. Det finns tillgång till handsprit och Caroline är utbildad i HLR.

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.