-

Öländska Trädgårdar

Jag ordnar skräddarsydda besök i offentliga och privata trädgårdar, kryddar upplevelsen med trädgårds- och odlingshistoria och erbjuder även besök i förstklassiga plantskolor. Den här turen går att beställa för en grupp, stor eller liten, i buss eller bil. Kontakta mig för en utflykt som passar er!

Jag drabbades av trädgårdsfeber några år efter att vi köpt vår gamla folkskola i kyrkbyn Föra på norra Öland. Då hade vi renoverat hus i flera år och utanför fönstren fanns 3000 kvm skolgård i form av sandstäpp. Jag odlade och odlade men väldigt lite av det jag kunde sen förut fungerade i det hårda klimatet. Så jag läste allt jag kom över och provade nya sätt och vägar och så småningom svarade jorden och en trädgård var född. På kuppen lärde jag mig en hel massa om odling och trädgårdshistoria och jag var med som pionjär när de öländska trädgårdarna började visas under vårfesten Öland spirar. Jag tar er med till några av alla de fantastiska trädgårdar och trädgårdsodlare som finns på Öland och går resan till norra Ölands kan även min trädgård ingå i turen.

Hel eller halv dag. Norra, södra eller mellersta Öland. Maj till september.

Extra många Öländska Trädgårdar i maj!

I slutet av vecka 19 infaller vårfesten Öland Spirar.
Temat för helgen är trädgård, naturupplevelser och lantliv. Över hela Öland erbjuds aktiviteter i denna anda. Passa på att handla växter & primörer, ät gott och upptäck sevärdheter på en vårfager ö. Konst, musik och litteratur är kulturella inslag som kryddar upplevelsen. Jag plockar vårblommorna ur buketten och visar er ett annat Öland än sommarens.

Hel eller halv dag. Norra, södra eller mellersta Öland.

Kontakt: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.