FRÅN NORR TILL SÖDER PÅ ÖLAND

Mia Johansson

Jag heter Mia Johansson och driver företaget Unika Öland. Jag bor i byn Runsbäck på Öland. Är etnolog dvs arbetar med folkliv. Allt som berör hur människor lever och utvecklas.

På Öland finns det något för alla att upptäcka, det är ett storslaget landskap med pittoreska byar, stränder och badliv, pensionatliv och hålligång.

Naturen med sin variation är oslagbar. Du kan besöka ett helt landskap på en dag!

Besöksmålen är många och varierade med kultur, idrott, historia, konst/hantverk och mat, för att inte tala om trädgårdarna här!

Välkommen att boka en vandring i naturen, cykeltur i byarna eller en bussresa som kan skräddarsys efter dina önskemål.

Telefon: 076-826 91 62

Mail: unikaoland@gmail.com

unikaoland@gmail.com 076-826 91 62

Mia Johansson turer

-

Häxvandring

HÄXVANDRING Den spännande historien om völvor och häxor. Magiska örter, droger och mystik. Lättvandrad natur på Öland. Pris: 200kr per person, enklare fika ingår. För att boka och info, sms: 076-826 91 62. Mail: unikaoland@gmail.com Välkommen! Önskar ölandsguide Mia Johansson   .

Läs mer
-

Historisk Trädgårdsvandring

5 Historiska trädgårdar samlade på en plats: Himmelsberga. Ölands friluftsmuseum ligger placerat mitt på ön med underbar miljö. Allmogens trädgårdar är romantiska och nyttiga. Här finns alla exempel på det gröna kulturarvet i sin prakt. Plocka upp idéer och inspiration till din egen trädgård. Här finns ett eget kaffetorp med hembakat bröd och enklare mat. […]

Läs mer