15/04/2022 - 15/04/2022

Skogsbad i Mittlandsskogen

15 april kl 14.00-16.30

I halvskuggan under det gröna lövtaket finns en hel värld att upptäcka. En värld av skugga där solens strålar dansande silar ner mot marken. Följ med på långsam upptäcksfärd i Mittlandskogen. Unna dig en En kravlös stund av bara vara i skogen, en stunds närvaro i naturen, en stund naturvaro.  Under skogsbadet finns möjlighet till nya bekantskaper.

Naturens dofter, färger och ljud erbjuder oändliga möjligheter till naturkontak. Med öppna sinnen och en nyfikenhet kan vistelsen i skogen bli en kraftkälla och ett skogsbad kan bli både avslappnande och uppiggande på samma gång.

Det guidade skogsbadet är ett sätt att få vägledning till vad skogen bjuder in till. Det lugna tempot med fokus på de sinnliga intrycken och naturen kan ge en naturupplevelse utöver det vanliga. Skogsbadet skapar möjlighet för ökat välbefinnande, stärkt immunförsvar och minskad stress.

Boka

Förboka gärna för garanterad plats. Pris 280 kr per person. Betalar gör du på plats kontant, Swish eller med kort.  För mer information kontakta Caroline på 073-708 86 32 eller caroline@mittlandsgarden.se. 

Praktisk information

Vi rör oss långsamt inom ett begränsat område så ta på dig bekväma kläder och skor efter väder. Ta gärna med något att sitta eller ligga på och en mugg, för jag bjuder på något att dricka. Aktiviteten är Corona-anpassad, sker utomhus och vi håller ett respektfullt avstånd till varandra. Om du blir sjuk så meddela, ingen avbokningsavgift. Vid kraftig blåst eller mycket nederbörd ställs aktiviteten in, alternativt flyttas till mer lämplig plats. Samling på Mittlandsgården, Törnbottenvägen 68, strax utanför Algutsrum.

Om guiden
Guidar gör Caroline Kindblom Landtmanson, utbildad biolog, certifierad naturguide, ölandsguide och certifierad skogsbadsguide. Caroline har kulturlandskapet och den öländska skogen som specialintresse. Hon har gedigen kunskap om naturen och landskapet och presenterar den på ett lättsamt och trevligt sätt. En vandring tillsammans med Caroline ger många aha-upplevelser och minnen att ta med hem. Varje guidning är unik och anpassas till deltagarna, oavsett ålder, intressen och förkunskaper.

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.